Ακυρώσεις - Αλλαγές

Σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τις ακυρώσεις/αλλαγές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων λόγω του COVID-19. Για να μάθετε περισσότερα πατήστε εδώ!

Οι όροι ακύρωσης και τροποποίησης των εισιτηρίων εξαρτώνται από τους όρους που έχει θέσει ο εκάστοτε πάροχος . Η Letsferry δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη που αφορά ακυρώσεις και αλλαγές, που διέπονται από όρους που έχουν επιβληθεί από άλλους παρόχους. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει μία χρέωση για τη διαδικασία αλλαγής από το γραφείο μας που αναλογεί σε 5€ ανά εισιτήριο συν το κόστος που τυχόν προκύψει από την αλλαγή. Αλλαγές/Ακυρώσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται από το τμήμα αλλαγών/ακυρώσεων Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 - 17.00 CET το αργότερο έως και 48 ώρες πριν την αναχώρηση.

Σε περίπτωση αλλαγής ή τροποποίησης ενός εισιτηρίου, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει εγγράφως την Letsferry, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην οποιαδήποτε αλλαγή. Διαφορετικά, η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο τον χρήστη, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους κανονισμούς των ναύλων προτού προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση.

Η Let's Ferry σε περιπτώσεις αλλαγών και ακυρώσεων δεν επιστρέφει τα έξοδα διαχείρισης κράτησης στον πελάτη. Όσον αφορά την ακύρωση εισιτηρίων, προχωρά σε αυτήν σύμφωνα με τον χρόνο που επιβεβαιώνεται και σύμφωνα με τους όρους και τις διατάξεις που ισχύουν για όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει μία χρέωση για τη διαδικασία ακύρωσης από το γραφείο μας η οποία αναλογεί σε 5€ ανά εισιτήριο συν τα ακυρωτικά της ακτοπλοϊκής εταιρείας (εάν και εφόσον υπάρχουν).

Aκυρωτική πολιτική ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
Έως 14 ημέρες προ του απόπλου: 100% επιστροφή του ναύλου ή αλλαγή σε νέα/ανοιχτή ημερομηνία
Έως 7 ημέρες προ του απόπλου: 75% επιστροφή του ναύλου ή αλλαγή σε νέα/ανοιχτή ημερομηνία
Έως 24 ώρες προ του απόπλου: 50% επιστροφή του ναύλου ή αλλαγή σε νέα/ανοιχτή ημερομηνία

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα εισιτήρια ειδικής προσφοράς δεν ακυρώνονται, δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και δεν είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας ταξιδίου.

Για ακυρώσεις που γίνονται σε χρόνο λιγότερο των 12 ωρών προ του απόπλου ΔΕΝ επιστρέφεται ο ναύλος

Μετά την αναχώρηση: Τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται, δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και η αλλαγή ημερομηνίας δεν είναι δυνατή.

Εισιτήρια Ανοικτής ημερομηνίας: Πρέπει να χρησιμοποιηθούν εντός ενός έτους από την ημερομηνία έκδοσης. Ακυρώνονται με επιστροφή 50%.

Εισιτήρια επιβατών και οχημάτων που αγοράστηκαν μέσω της ιστοσελίδας του Letsferry.gr ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, μπορούν να ακυρωθούν σύμφωνα με τους όρους ακυρώσεων, με τους εξής τρόπους:

1. Για τα εισιτήρια που ΔΕΝ έχουν παραληφθεί, ο επιβάτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωση μέσω e-mail στο customerservice@letsferry.gr ή μέσω fax στο +30 28210 75444 αναφέροντας όλα τα στοιχεία της κράτησης καθώς επίσης και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, e-mail, fax). Κατόπιν αυτού, το χρηματικό ποσό που δικαιούται ο πελάτης θα μεταφερθεί από το Let's Ferry στην κάρτα του πελάτη, που χρησιμοποίησε κατά της διάρκεια της συναλλαγής, εντός 10 εργάσιμων ημερών.

2. Για τα εισιτήρια που έχουν παραληφθεί, ο επιβάτης θα πρέπει να τα προσκομίσει σε κάποιο από τα γραφεία της Εταιρείας όπως εμφανίζονται στη σελίδα επικοινωνίας του letsferry.gr. Κατόπιν αυτού, το χρηματικό ποσό που δικαιούται ο πελάτης θα μεταφερθεί από το Let's Ferry στην κάρτα του πελάτη, που χρησιμοποίησε κατά της διάρκεια της συναλλαγής, εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Ευθύνες εταιρείας

H letsferry δεν φέρει καμία ευθύνη για τα παρακάτω:
1. Για τη μη διαθεσιμότητα κάποιων από τις υπηρεσίες που παρέχει.
2. Λάθη και παραλείψεις που αφορούν αποκλειστικά τον εκάστοτε προμηθευτή.
3. Τυχόν τραυματισμοί ή καταστροφές προσωπικής περιουσίας, που προκύπτουν από δυσλειτουργία των υπηρεσιών του εκάστοτε προμηθευτή.
4. Λόγους ανωτέρας βίας (απεργία,καθυστερήσεις,overbooking), που δεν υπόκεινται στην δικαιοδοσία της Letsferry και για τους οποίους δε φέρει καμία ευθύνη.
5. Για extra χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την παραλαβή των εισιτηρίων από τα κεντρικά εξουσιοδοτημένα γραφεία των ακτοπλοϊκών εταιρειών.