Σχετικά με Εμάς

Η LET’S FERRY υπηρεσία εισιτηρίων είναι μια βραβευμένη online πλατφόρμα κρατήσεων για θαλάσσια ταξίδια που συνδυάζει αξιόπιστες υπηρεσίες, ταχύτητα και λειτουργικότητα τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχει εύκολη, γρήγορη και απλοποιημένη online αναζήτηση και κράτηση για εισιτήρια πλοίων σε όλα τα λιμάνια της Μεσογείου.

Έχοντας λανσαριστεί τον Ιούνιο του 2015, η LET’S FERRY αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και κατάφερε σε λιγότερο από δύο χρόνια να καθιερωθεί ως μια από τις 3 κύριες πλατφόρμες εισιτηρίων πλοίων στην Ελλάδα.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις της έχουν αναγνωριστεί με πολυάριθμες βραβεύσεις, μεταξύ άλλων το χάλκινο βραβείο Lighthouse e-volution 2016 για ψηφιακή στρατηγική το 2016 και τα δύο Peak Performance Marketing Awards –με την υποστήριξη της Google για Best SEO Campaign και Best International Campaign. LET’S FERRY παρέχει επίσης τις υπηρεσίες της και μέσω των καταστημάτων της στο λιμάνι του Πειραιά, στα Χανιά, το λιμάνι της Σούδας και άλλους δημοφιλείς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Η LET’S FERRY είναι μέλος της GELASAKIS Group of Companies, ενός ιδιωτικού επιχειρηματικού ομίλου που εδρεύει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο στους τομείς του τουρισμού, της ναυτιλίας και της φιλοξενίας.